so i'm trying . you will se my pain

Uppdateringen här är inte den bästa men det beror mycket på att jag jobbar i princip hela tiden. Och när jag inte jobbar så är jag så himla trött att jag inte har orken att göra något mer avancerat. Jag har ingen lust direkt heller. Har faktiskt inte varit i stallet på evigheter men ska sanningen fram så känner jag inget sug efter det heller - tråkigt nog.
Jag är inte direkt på topp heller och ser till att göra sådant som jag vill, sådant som för tillfället gör mig glad - tillfreds. Det börjar bli lite mycket känslor och tankar att jag inte förmår mig att göra annat, jag känner inte heller efter. Jobbet räddar mig många gånger, det är SÅ skönt att jobba då jag kan koppla bort nästintill allt och bara fokusera på det jag ska göra. Dessutom omges jag utav underbara människor.
 
På sistone så har jag funderat mycket på det här med fest. Har hört många kommentarer i stil med "ja men du festar ju varje helg" eller "du lägger ju alla dina pengar på alkohol". So what? Jag skulle inte säga att jag festar mer än andra och om jag nu gjorde det - vad är det att kommentera eller bry sig om? Tycker jag att det är värt att lägga min tid och pengar på så är det väl bra med det, likväl som andra kanske tycker det är värt att.. samla frimärken.
 
Just sayin' ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback