if we only got one chance

Varför dricker man alkohol för? Eller är bättre fråga är, varför måste man dricka så mycket alkohol för?
Åh, jag sitter här med väääärldens huvudvärk och funderar på varför jag egentligen tog den där sista shoten. Herreguud alltså!
 
Började kvällen med att jag rusade hem och fixade i ordning mig. For sedan ut till bilen och hämtade upp Johanna, Josefin, Jennifer (fattar ni hur många gånger jag kallade dom fel namn?) och Tess för att sedan parkera hos mamma min. Där föreslog jag ölspelet pyramiden vilket jag fick ångra. Jag och Johanna som jobbat sent hade ju inte kommit igång och dricka vilket innebar att det var vi två som fick alla klunkar. Tror jag kastade i mig tre cider på loppet av en kvart - ska man bli full så ska man!
Jag och Tess hoppade sedan in i mammas bagage och hon sjutsade oss alla till Vinbäcken. Det shotades och dansades och gud vet vad tills klockan var.. sent. Då gick vi hem. Jag fick skjuts ifrån biblan för mina fötter kändes som tegelstenar med klackar. Ett under att jag inte ramlade mer med tanke på hur jag sprang överallt.
 
Så när jag vaknar och känner den förbannade huvudvärken tänker jag något i stil med att det är skönt att det är många timmar kvar till jobb. Kollar på klockan och den står på halv ett! Lilla paniken i och med sängägaren började jobba klockan åtta. Jag tvingade till mig skjuts hem och nu sitter jag här. Hinner inte duscha eller någonting. Däremot så väntar jag på en kebabtallrick. Det är jag värd. Haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback