i'm so close to love you

Det är midsommar imorgon. Fyllehelgen i stor bemärkelse. Ingen helg jag känner att jag måste leva upp till och jag jobbar gärna vilket jag kommer göra detta år. Storhelger är jag inte direkt ett fan av och det utav alla mina erfarenheter - negativa givetvis. Den enda storhelg jag faktiskt firar med min familj är julafton och det med ångest i magen, utöver den så drar jag mig länge innan jag väljer att umgås med hela familjen samlad. Aldrig att jag gör det med alkohol inblandat längre. Jag hoppas och skänker en tanke till alla barn (människor/djur överhuvudtaget) som får uppleva saker som jag upplevt i min uppväxt under alla dessa 'familjekvällar'.

Som sagt så jobbar jag hela helgen. Har haft två dagar ledigt nu och det behövdes kan jag säga. Magen och jag har inte varit vänner alls. Men jag är piggare nu men väntar med att ge mig på större äventyr än att hämta posten. Är hemma under förmiddagen imorgon dessutom så går inte på fören ett vilket är skönt! Speciellt eftersom jag inte kommer kunna sova inatt. Haha.
Tänkte svänga förbi bror när jag slutat imorgon kväll för att säga hej. Jag vet annars hur det kommer låta. Trots allt så r i n g d e han mig personligen och bjöd in mig - det om något har väl aldrig hänt förut! Nej, det är nog dags att sluta detta blogginlägg innan jag spyr galla över hela familjen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback