vill du göra något äckligt, baby

Tanken var att jag skulle möta upp Johanna i stallet idag då hon ville provrida Shalinka. I dagsläget står hon bara och behöver komma ut och motioneras. Men när jag vaknade så var jag allt annat än pigg. Lykades sova bort någon timma till innan jag tvingade mig ur sängen.
Men vid halv två-taget så orkade jag inte längre så slog på BB som jag sedan toksomnade till. Tur nog hade jag ställt ett alarm så jag vaknade och snoozade om vartannat i säkert två timmar. Vid fyra fick jag intala mig själv att jag får inte sova längre. Trött som en zoombie slog jag läger i soffan. Är precis lika trött nu igen!

Så imorgon får tanten bli provriden istället. Förhoppningsvis så trivs dom ihop och även hon kan börja sättas igång. Skulle vara skönt att ha igång hästarna tills vi släpper dom i skogshagen. Kan tänka mig att det kommer ta någon dag för att få fatt på dom och om inte annat så kommer dom ha träningsvärk att det blir vila för det sakens skull. Vore synd att få börja om helt efter släppet menar jag. Så vädret får vara lite ostabilt någon vecka till tycker jag allt.

Imorgon händer det något spännande dessutom. Vad det är avslöjar jag på kvällen. Hihi, you gonna hate me!

På tal om ingenting, M's pojkvän har hittat en mycket billig resa och hotell till Alanya. Hans plan lyfter trettio minuter innan vårt och hans hotell ligger bara en liten bit bort. Hur awesome? Det kommer med andra ord bli spår hela veckan lång. Ujuj - hur ska detta sluta?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback