ni är inte värda någon bild ..

Jag var uppe innan tuppen imorse. Tjugo i sex tog jag emot rapporten ifrån natten och sedan har det gått i ett precis hela dagen. De gånger det var lugnt så ville jag sjunka ihop på golvet och sova. Fy fan va tuff denna dag varit. Usch! Jobbet annars har gått kanon, så det är inte för det som det är tufft.
 
Åkte ut till stallet med tant T när jag slutat. Var så trött att jag inte ens orkade borsta hästen. Tur att T ställde upp och drog bort den värsta leran. Oavsett så tycker ju Calle om lera så det gör inte honom att gå runt och se ut som en lerklump hela han.
 
På T's inrådan så har jag ätit, duschat och gjort mig klar för sängen. Nu ska jag sätta telefonen på ljudlös, släcka ner i rummet och sova. Jag vet att klockan bara är sju men hela min kropp skriker efter sömn. Om inte annat så vaknar jag vid ett, två taget och är skitpigg - men då har jag fått sovit några timmar i alla fall. Ska försöka ringa farbror doktor imorgon och klaga av mig lite. Kanske ger han mig några roliga piller. Det behövs när jag kommer in i dessa perioder för kroppen tar så jäkla mycket stryk. Jag har svårt att sova som det är, redan innan jag har mina sömnlösa månader.
 
Nej, godnatt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback