all weekend long

Känns som att jag ligger på latsidan när det kommer till bloggandet.. Fy!
 
I Fredags så for jag uppåt i landet och hamnade slutligen i Uppsala. Bad en bön tillsammans med många människor som avslutades med ett TACK och så fick man åka hem. Jag satte mr J i sätet bredvid mig och vi for bort emot Södertälje istället. Självklart hade det hela dragit ut på tiden så vi hamnade i Stockholm mitt under rusningstrafik och vägarbeten. Tror det tog dubbelt så lång tid att ta sig fram än jag räknat med. Jävla stockholmare!
 
I snabba drag så såg jag en riktigt otäck film i den största salongen beläget i Kungens Kurva, i fucking jävla 3D. Jag blundade nog mer än jag tittade måste jag erkänna. Hemsk upplevelse att få en zoombie en centimeter ifrån ansiktet.. Blev ett race på motorvägen hem. Jag och min skruttbil (som faktiskt är en sport!) kan hålla tempot med grabbarna. Jag är mest tacksam över att farbror blå inte stod längs vägen!
Blev stannad av polisen för första gången en natt, han undrade varför jag körde runt i en bil som är reggad i Arboga. Slapp dock blåsa och han önskade oss en trevlig natt. Vad menade han med det?
 
Pojkarna tog med på på Gokart så jag fick uppleva det för första gången. Jag kom bara sex sekunder efter han med snabbaste tiden. Det tycker jag ändå var helt okej för att aldrig ha suttit i en liknande maskin. Snurrade runt en gång med det var för att J's finska kusin Matti körde om mig i en kurva och triggade upp mitt vinnarsinne. Dumhuvud!
 
Lyckades även kasta sjuhundra fucking spänn i sjön genom att glömma lägga upp parkeringsbiljetten i fönsterrutan. Kul att komma ut på morgonen och mötas av en gul fladdrande bot under torkaren. Eller?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback