back and home again

Spontant for jag över till Södertälje och lugnade min partynerv en smula i lördags. Var en riktigt rolig kväll med både gamla och nya ansikten. Det är sådan annorlunda stämning där emot vad det är härikring - det märks på det mesta!
 
Under denna tripp så spelade vi bowling (jag kom inte sist och ledde ett tag över alla grabbarna!!!!!), kollade på bio samt så kikade jag på när pojkarna busade runt med driftcars. Det är knäppt det där med motorer, att dom kan förslava männen och föryngra dom x antal år. Varför är det så?
 
For hemåt idag och jag stannade till vid stallet för att kasta in blöta hästar. Eller vi trodde dom skulle vara blöta men skogshagen är klockren på den punkten - vill dom undvika regnet så finns det många täta granar att gömma sig under.
Knotten var dock himla jobbiga så våra två fick gå in några timmar för att sova och äta lite mat. Det verkade uppskattas då Calle framförallt, var himla taggad och 'med' på ridturen senare.
Jag väntade in Tarja för att vi skulle rida, och tror ni inte att det börjar regna precis när hon kommer? Vi begav oss ut på en kortis och vi var genomblöta när vi väl var tillbaka. Får hoppas på bättre väder imorgon.
 
Planen är att bege oss till grannen och utnyttja deras ridbana. Jag återkommer med resultatet!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback