en storm ifrån ingenstans

Jag lovade att berätta om lördagskvällen. Finns inte direkt något att berätta, kvällen blev inte som tänkt. Sofia fick ett återanfall med magen och låg däckad i mörkret halva kvällen stackarn! Vi andra satt och spånade helt vilt, supertrevligt var det faktiskt.
Dock var min kväll lagom förstörd genom skvaller, något jag inte väljer att återge här i bloggen. Min största fråga är ändå, varför ska man alltid berätta sådant med alkohol i glaset? Reaktionerna blir starkare och det vet ju i princip alla om, och dessutom när det är något så pass känsligt? Varför måste man vara så förbannat korkad bara för att man dricker? Min moral på sådant rubbas sällan och jag försöker, oavsett hur pissfull jag är, att inte dra det strået. Bara för att jag påverkar hjärnan så låter jag inte hela hjärnan att sluta fungera.
Kvällen blev nog inte direkt rolig för mitt hjärta efter detta heller så vi valde att traska hemåt när resten drog till krogen. Rätt skönt ändå. Vi drog en panpizza när vi kom in i värmen och sedan sov vi gott.
 
Drog in till Marieberg på söndagen och jag fick med mig ett par snygga, stilrena pumps för femtio spänn på DinSko. Halva reapriset är riktig kärlek. Det är inget man ens tvekar över. Nästan femhundra sparade jag. Klockrent!
 
All övrig tid har jag mest kastat bort. Suttit lite med tentan och tragglat, går segt framåt. Blir en uppesittare inatt för att bli klar med aset. Åtta imorgon bitti ska den vara inlämnad. Inga direkta instruktioner om pappersverisionen kan lämnas in senare på dagen eller om den också måste in innan åtta, detta leder till att jag får sätta mig bakom ratten en timma tidigare för att få in den. Fuck.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback