i'm here with my friends

Träffade tant T utanför Lidl när jag handlade lite tröstgodis till mig själv och hon förväntade sig ett inlägg om fem minuter eftersom jag skulle plugga. Nu har det gått långt mer än fem minuter men tror ni att jag pluggat? Ehehe.
I brevlådan låg en påminnelse ifrån Statistiska Centralbyrån, ni vet dom som skickar ut äckligt jobbiga ankäter emellanåt. Japp, den satte jag mig och fyllde i - allt är ju bättre än att plugga?!
Sen skulle jag bara vila lite, sen skulle jag bara göra iordning mat, sen skulle jag ju bara smälta maten, sen skulle jag bara se klart programmet och ptja, nu sitter jag här. Skulle bara..
 
Min hjärna är i kaos för övrigt, mer än vanligt. Har fått två lägenhetserbjudanden i Eskilstuna. Helt okej hyra, max två minuter ifrån skolan (centralt alltså!!), enda nackdelen är väl att det är ganska litet och det finns ingen ugn. Jag kollade upp det och billiga bordsugnar finnes så det är väl inget egentligen. Den enda är 24kvm och den andra är 26kvm så det är inga flådiga citylägenheter med andra ord.
Jag är dock så förbannat trött på att pendla och det är snordyrt! Som det ser ut idag har jag i princip noll kontakt med mina kursare och dom hittar på massa spännande hela tiden och jag är den mobbade.. typ. Haha!
 
Men nu är det så att jag hittat på andra planer som jag förhoppningsvis får positivt svar på i juli och då blir det en flytt till södertälje. Just i södertälje håller jag och pojken (eller det är väl mest jag) att leta större lägenhet. Hans på 36kvm blir man tokig i.. Jag skulle ju vilja flytta dit men då är det pendlande igen. Åh, jag jag vet varken ut eller in!!
 
Iiih, kommer ni ihåg när jag var såhär liten?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback