inte en dag har gått

Det är inte bara en sömnlös period jag hamnat i, även en bitter sådan. Jag är trött på mänskligheten, luften, jorden, blommor och vem vet allt. Är jag seg på att höra av mig, vara social eller något i den stilen så är det för att jag inte orkar/vill. Är det okej? Får man vara sådan trots att det går emot dagens principer?
 
Har inte gjort allt för mycket vettigt idag, mestadels har tiden spenderats i stallet. När det var uppehåll och solen kikade fram så tog jag och Tant T en ridtur. Red runt och kollade hur paddocken såg ut och det såg ut som att den var ridbar. Härligt! Vi ska se till att kasta upp några hinder och skrämma Calle lite någon dag.
Han har inga problem med att hoppa, det är vi som är mesiga med honom. Han har en grym teknik när höjden kommer upp, det är vi (läs jag då T fegar ur) som hämmar. 80-90 är ingen match för honom, om jag lär mig att lita på att han faktiskt kan och istället tänker på vägen och nästa hinder. Det är där min spärr sitter och jag förstör hela banan. Tur nog så är T av den tjatiga sorten och skriker på mig!
 
Nu är dags att sätta igång med dom sista begreppen till morgondagens seminarium. Jag vill spy på den här kursen och alla begrepp. Om mindre än en månad är det en riktig salstenta på FEMTIO begrepp, blir nervös bara jag tänker på det.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback