never said i was an angel

Supertrött chey som skriver, hade jag vart klar med morgondagens seminarieuppgift så hade jag kunnat krypa ner i sängen på en vettig tid. Men så är ju givetvis inte fallet utan här sitter jag med min kaffekopp och ska ta mig an uppgiften. Jag fick lite pepp när jag såg att någon skrev att det var kursens lättaste uppgift. Man kan ju alltid hoppas..
 
Var i stallet som vanligt imorse, var kanonväder med strålande sommarsol. Både hästar och människor trivdes rätt gott och vi fick jaga in hästarna ifrån hagen. Blev dock ingen ridtur då våra misstankar om en skramlande bakhov besannades av en lös sko. Tur nog så kommer hovis ut på måndag vilket är välbehövligt!
 
På eftermiddagen så mötte jag upp mamma i Kungsör och vi for vidare till Eskilstuna. Var och kikade på en lägenhet. Superliten men blir supermysigt med lite snygga möbler och sådär! Jag ska ringa till hyresvärden och tacka ja till den, superspännande! Måste passa på och fråga om dom kan tapetsera om, skulle vara guld att få lite egen prägel på väggarna också.
Så förmodligen blir jag Eskilstunabo till hösten, första egna lyan och det är skrämmande! Men man måste prova sina vingar någon gång och skiter det sig så går det oftast att lösa på ett eller annat sätt. Right?!
Min största ångest är att jag måste lämna stallet, tant T och hästarna - hur ska jag överleva det? Hur ska DOM överleva utan mig? Usch! Kan ni inte flytta efter?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback