Världen är inte vacker

Nu är jag en upprörd bitterfitta..
Jag har många kursare på FB och i vår grupp kommer det mycket bra information och hjälp på traven. Nackdelen med detta är att jag allt som oftast svävar iväg i cyberrymden och stannar sedan kvar där. Inget undantag nu heller.
 
Ramlade över en tråd på Bukefalos där några videor publicerades. Det finns tydligen en rodeo i USA som årligen hålls utan Coca-Cola Company. Jag är långt ifrån ett fan av rodeo, bullracing och allt vad det nu heter - där man jagar djur på ett himla onaturligt tillvägagångssätt. Det är mycket med sporterna som jag misstycker men men åter till saken.
Antalet djur som skadas under just denna rodeo är skrämmande och inställnigen till det hela är ett axelryck och sedan avlivar man djuret - ofta timmar senare. Finns inga veterinärer på plats som akut kan ta bort smärtan från brutna ben och diverse andra skador.
 
Samtidigt som Coca-Cola sponsrar isbjörnar, donerar pengar till diverse utsatta djur/människor så står dom även för djurplågeri av detta slag. Skrämmande.
Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med detta inlägg, det var nog mest till att få ur min frustration och sådär.
 
Länkar till en utav videorna men jag varnar er att det inte är roligt att kolla på. Det rör sig inte om blod eller sådär men skadad blir hästen i alla fall..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback