if you love somebody

Happ, nu är jag för tillfället hos pappa. Tidigare än planerat då jag faktiskt tänkte gå på föreläsningarna denna vecka och dra hemåt till fredag. Men mamma slutade tidigt en dag så hon kom förbi. Det ångrade hon ganska snart då det stod disk och väntade. "Har jag varit här någongång utan att ha diskat?"
 

Dagen idag har spenderats med tant T. Intog en kopp kaffe här hemma innan vi for över till henne så jag fick hälsa på nytillskottet Gucci. Fytusan vilken söt liten varelse. Hon var verkligen pytteliten. Att man inte är livrädd att man typ ska sätta sig på henne i soffan förstår jag inte. Jag lovar att slänga upp en bild här när jag fört över ifrån mobilen!
 
Vi drog sedan ut till stallet för att pula lite. Har ett nytillskott där också, Emma. Jag och T var tvugna att övertala henne att "våra" hästar faktiskt inte är svin. Tydligen så hade dom inte visat sig ifrån sin bästa sida när hon skulle släppa ut själv en morgon. Riktiga puckon båda två tydligen. Jag och E tog en skrittur medan T traskade bredvid. Härligt att vara tillbaka i sadeln igen. Ska försöka ta upp hästeriet ordentligt när jag väl flyttat tillbaka till stan. Så efterlängtat att ni anar inte!
 
Snart ska jag kila över till Sofia och mysa lite med henne för annars så kommer jag somna här hemma. Superseg och vill bara krypa ner i sängen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback