when you go again

Inte mycket aktivitet här på bloggen inte.
 
Julen har hunnit passerat och så även nyår. Har inte så mycket att förtälja om helgdagarna mer än att de ha spenderats tillsammans med hjärtat, familj och vänner - vad mer har jag att begära?
Gåvor fick jag allt för många utav och kände ett stygn av skamsenhet när jag inte alls gett bort lika många men sedan så är jag inte den personen som värdesätter julen. Inte överhuvudtaget. Vad är det att fira?
Svenska traditioner in my ass.
 
Tant T har jag rastat av i stallet. Vi har spytt galla över alla världens karlar, mobbat hästarna och haft x antal 'blondemoments' som fyllt på "Listan". Underbara dagar! Upp i ottan, äta frukost hos antingen mig eller hos Tarja för att sedan fortsätta till stallet och kasta ut hästarna. Äta frukost nummer två (guld med kallstall - kylskåp!) innan vi ordnar i stallet för kvällen. Sedan ger vi oss ut på äventyr med de fyrbenta och vi vet aldrig vart vi hamnar!
Några gånger har vi besökt staden och flamsat runt. Andra gånger har vi bara gett oss av till Ängslogen och tillbaka. Vi tar allt som det kommer. Skönt!
 
I skrivande stund så har mitt kropp gått bazookas. En visdomstand håller på att resa sig upp ordentligt vilket innebär ett något grymt bultande i hela huvudet, försenad mens innebar en utomordentlig mensvärk och tillråga på allt så cuttade jag in en p-stav här om dagen så jag vill hugga av mig armen. Men jag är inte bitter..
 
Just ja, glömde nämna att jag kommit in på högskola!!! Så jäkla stolt över mig själv, faktiskt! Så nu till våren ska jag läsa Beteendevetenskap i Eskilstuna. Grymt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback