livskvalitet när den är som bäst

Hur taggad kan man vara på att fylla tjugoett? Jag känner mig som ett barn igen och räknar ner dagarna. Till vad? Födelsesång och tårta? Skulle inte tro det.. förra året fick jag fan tjata till mig en tårta som motvilligt inköptes under hot - och då fyllde jag ändå tjugo! Haha!
Fast å andra sidan så är det nog inte födelsedagen jag ser fram emot utan det är ledigheten. Ansökte om ledigt ons-tors men fick några extra dagar vilket innebär att jag endast jobbar två dar nästa vecka! Dessutom så ska vi tjejer dra iväg till Pride på lördagen. Ska bli så jäkla kul och spårat - hoppas jag.
 
Mötte upp tant T idag. Vi har inte setts eller pratat ordentligt på.. länge! För länge, visste inte i vilken ände man skulle beta av allt. Men vi for ut och inhandlade mat på Donken innan vi for ut till stallet och käkade med hästarna bredvid i hagen. Dom var nog förvånade att se mig!
Vi for sedan ut till Lindhas nya gård för att spana in läget, eventuellt blir hästarna flyttade dit snart för att beta ner. Så himla mysig gård att man blev helt varm i hjärtat. Bilder skulle inte göra den rättvis så låter bli..
 
Nej, nu ska jag ta en sista rök innan det blir dags att krama kudden. Upp i ottan för jobb igen, phu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback