in my pocket

Satt uppe ett bra tag med tentorna igår men fick tillslut iväg dom. Så nu hoppas vi på att lärarna tycker det är okej och godkänner mig. Orkar inte tampas med dessa längre! Men med tanke på hur jag och Tarja diskuterade idag så är vi två antingen jävligt korkade (skulle ju inte förvåna någon..) eller helt enkelt bäst.
 
Jag och Daniela drog en lunch på Kina idag. Satt inte helt fel måste jag erkänna. Daniela är dock en av dom töntigaste jag känner, nudlarna med curry klagade hon som fan över för att dom var starka? Vart var dom starka? Nej, just det. Fisgris!
Sedan så mötte vi upp tjejligan i parken bredvid som var ute och larvade med barnen. Satt och pratade skit ett tag innan jag och min vapendragare for hemåt igen. Jag är dock bra bebissjuk så jag måste sluta fräffa mina vänner!
 
Hämtade senare upp tant T och vi tog oss ut till stallet. Inte så mycket att förtälja där egentligen. Red bara en kortis då vi hade tidsfrist och kunde inte rida vilse i skogen. Men ängslogen fram och tillbaka är helt okej det också så länge man bara kommer iväg.
På fredag har vi planerat att ta oss in till stan och liva upp stämningen lite. Fjädrar är obligatoriskt! Om ni ser oss så hälsa och pussa på odjuren. Hästarna alltså..
 
Nu är jag supertrött så ska se klart programmet på teve och sedan krypa ner i sängen. Några lärarteorier och den tentan får vänta tills imorgon. Ska ju inte in förän på tisdag så det tar vi sen.. Ehm, perfekt upplägg!
 
Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback