just give me a reason

Skapligt trött på vädret, skolan, livet, sömnen och min mage! Allt är fel, till och med strumporna jag har på mig sitter galet och gör mig förbannad.. Dags för lite semester på Alaska kanske?
 
Är superstressad över det mesta vilket innebär att jag hamnar i en sömnlös period och det gör knappast saken bättre. Är nog dessutom gravid då jag mår illa mest hela tiden. Nej, sånna hemskheter får man inte skoja om. Barn, förbannade unghelveten. Ska man ha sådana för?
 
Borde egentligen sitta och nöta lite instuderingsfrågor till imorgon men jag är trött, bitter och som sagt illamående. Ska nog ta och dra av mig dom fucking jävla strumporna och krypa ner i sängen för att stirra upp i taket några timmar. Sedan är det dags för skola, förbannade äckelskola. Usch!
 
Dagens roliga (och faktiskt obehagliga) var att jag fick ett samtal ifrån ett konstigt nummer. Svarar aldrig på sådant men lyssnar gärna av om det går till svararen. Det gjorde det idag och jag fick en smärre chock när jag lyssnade. Var en äldre man som gav mig en utskällning och avslutade samtalet med 'din jävla nöt!'. Trodde först att någon skojade men Tarja var ivrig med att vilja ringa upp så det gjorde hon. Gubben var gravallvarlig och förbannad. Fattade inte ett jota och han hade minsann inte ringt till en tjugoåring utan det var ju Tarja som ringt honom?! Haha. Efter lite gnabb så gav han upp och skulle gå med sin grogg och fiska..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback