you and me, we can do anything

Det blir lite dåligt med bilder här inne på bloggen för jag tar knappt några längre. Egentligen så skulle det vara ett ypperligt tillfälle att damma av min kamera och faktiskt ge mig ut - har jag något bättre för mig? Nej, just. Vi tar det sen..
 
Försöker vara uppe med tuppen idag, men det var en seg tupp som inte vaknade förren halv tio. Men nu är vi pigga och glada i alla fall och i full gång med att plugga. Ska på eftermiddagen skriva en omtenta. Sådär lagom surt då man misslyckats med en poäng. Hade inte gjort mig speciellt mycket om det var massor med poäng men just ETT.. Bara bita i det sura äpplet och kötta igen. Hoppas på bättre lycka denna gång.
 
Min söta pappa skickade lite pengar igår så ska snart kila över och handla lite. Jag är, som jag redan skrivit, en frysoman och tycker inte att jag har någonting att äta om inte kyl & frys är fullproppade. Det har jag fått ifrån mamma tror jag. Dom har alltid massor av gottigt att välja mellan i frysen och vad man än behöver så finns det i kyl eller skafferi. Jag avskyr att handla när man bara behöver en sak - sånt blir dyrt i längden.
Här om dagen så åt jag en hel middag av rester ifrån frysen. Ris, bea och nå panerat fläskkött. Superb och gick på fyra minuter! Ja, jag fryser in bea.. Vaddå, en pulverpåse räcker till mycket och aldrig att jag kastar bea. Det är en synd! Hehe
 
Nej, plugga lite mer, hälla i sig kaffe och sedan rusa till affären. Håll tummarna för mig i eftermiddag nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback