Världskänd DJ & Medina

Vad har jag pysslat med under dessa dagar det varit tyst här på bloggen?
Det är faktiskt så mycket att jag inte riktigt vet hur mycket jag ska skriva eller vart jag ska börja..
Där jag slutade förra gången kanske? Blir otroligt kortfattat i alla fall, och eventuellt inga som helst bilder. Haha!
 
Var och bowlade med jobbet förra helgen. Började hos Helena med en superrosa, söt och god fördrink med geléhallon i. Mums! Lite senare styrde vi kosan emot bowlingen, jag råkade bli ganska rund om fötterna så jag hade nog roligt..
Hem och mysa med mamma och syster efter det, mest chillhäng och sådär (med massa vin!) Jag har en tendens att gå i sömnen och göra helt sjuka grejer när jag druckit så Kent hittade mig sittandes i duschen på morgonen. Vad jag gjorde där och speciellt lutandes emot tvättmaskinen har jag ingen som helst aning om. Vet inte heller hur länge jag suttit där i och med att jag.. sov. Alltså orka mig!
Under lördagen så blev det massa bebismys med systersonen Charlie. Ska kasta in en bild på honom.. sen!
 
Nu i fredags så for jag över till pojken i Tälje. Vi hade chillkväll vilket innebär att han somnar på soffan, jag blir irriterad och tvingar honom till sängen för att sedan trycka i mig allt gottit själv. Hehe, det är bra att han somnar, egentligen.
I lördags blev jag bjuden på såååå god mat! Vi käkade på Crazy Town och det var galet god mat. Kött med klyftpotatis med grönsaker, rödvinssås samt bea. Alltså orgasm. Tog inte många minuter innan jag lyckats trycka i mig allt - jag som egentligen borde beställa barnportioner eftersom jag sällan äter upp..
Vi fortsatte sedan kvällen med lite folk och efter lite drama som innehöll blod så hamnade vi i en bil påväg till något berg.. Ja alltså, det hette något med "Berget" och låg åt helvete - på ett berg.. Skulle uppträda någon superkänd DJ som alla var hypeade över. Och gratis är gott, ungefär. Albin Myers, kan han heta så?
Hur som, var ett supertrevligt ställe och skön stämning. Avslutade kvällen med Donken och sedan slagga i pojkens föräldrars lägenhet.
 
Veckan nu har inte bjudit på speciellt mycket, föreläsningar och en jävla massa disk som jag faktiskt lämnade över helgen. Inte okej. Det är inte roligt att diska och det blir ju inte roligare när man väl kommer hem heller.. Åh!
 
MEN, i helgen så kommer underbara Fredrika över och vi ska dra och se Medina. Kommer bli en supernice kväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback