behind closed doors

Det är lillördag idag och grannen har p-p-party. Ovanligt va? Ni som har mig på FB kanske vet att jag varit lite av en bitterfitta då musiken är hög, till och med i min lägenhet - på vardagar. Jaha? tänker ni men att försöka sova trots musiken in på småtimmarna, rättare sagt fyra på morgonen, är lite frustrerande. Vem fan är uppe och spelar musik till fyra på morgonen - varje dag? Det har dock lugnat sig denna vecka, var förhoppningsvis bara 'tagga skolstart' typ..
 
Tillbaka till partymode, jag är supertaggad och skulle nästan vilja gå över och joina dom. Jag har ju varit nykter i ... snart två veckor vafan. För mycket blod i mitt alkoholomlopp. Alkholiserad, jag? Hehe, lite kanske? Men vad gör det om tjugotvå år?
 
Imorgon ska jag ta och förpassa mig hemåt Arboga. Ska bli riktigt skönt att få träffa alla där hemma igen. Speciellt pappa! Pappasflicka ni vet. När jag bodde hemma så gick jag för det mesta och irriterade mig på gubben men jäklar vad jag saknar honom. Och med tanke på smset här om dagen så saknar gamle gubben mig också. Sött!
 
Nej, nu ska jag återgå till min statistikbok plus lära mig vara kritisk emot all forskning. Kul? Njaa..
 
Förresten, visste ni om att var tionde barn här i Sverige lever i fattigdom? Alltså fattigdom, knappt råd att äta. Det är skrämmande siffror som visar vad som försigår i detta underbart rika land. Var tionde barn..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback