when life passes you by

Jag älskar att ha blogg!
Eftersom jag tydligen inte kan sova, eller inte tillåter mig själv att sova (värst va allt på internäätet är spännande..) så skummar jag igenom min blogg. Eller rättare sagt så läser jag vad som hände i September för ett respektive två år sedan.
 
För ett år sedan så var jag och bodde hos min syster. Hon hade äntligen fått lägenhet och vi började inhandla alla saker och riva lite tapeter. Var ute och svinade runt i Kungshamn samt Smögen - en kväll som slutade i att en kille skulle gå en promenad med hundarna (vi bjöd givetvis på efterpärla!) och försvann! Han gick vilse, vi var ute och letade hur länge som helst innan han kom tillbaka. Då hade han knackat på grannen och frågat vart hundarna bodde, typ fem på morgonen.. Höhö.
 
För två år sedan så skrev jag det här; "Jag tog till och med min oskuld igår. Den ni. Eller ja, öloskulden i alla fall. Jag inhandlade min första öl någonsin. Denna dryck drack jag med sugrör. Snacka om att jag blev mobbad. Hehe!" Minns det så jäkla väl, Strömpis i Örebro (vart annars liksom, stamkuuuund) med Fredrika. Jag fick många snea blickar och goda skratt både från folk och bartendrar. Härligt!
 
Jag färgade även mitt hår blont, något jag alltid sagt att jag aldrig skulle göra. Knasigt det där..
 
"Mor kom och hämtade upp mig och jag fick köra till Örebru. Fattar ni, jag körde hela vägen till Örebro och parkerade mitt på parkeringen vid Marieberg. Jag förtjänar en medalj minst!
Sedan fick jag köra hem. Fattar ni det då. Jag körde klockan fyra en fredag - rusning! Rondeller hit och rondeller dit. Ännu en medalj till mig. Speciellt med tanke på att antal krockar var noll och antal mtorstopp också var noll. Skills!" - Höll på att övningsköra tydligen. Ett misstag utav staten.
 
Provade fulvodkan Crystal Magic vilket var ett misstag. Ett glas och några småcider var det som förtärdes men jag har inget minne från kvällen. Total blackout. Men tydligen så var jag aprak och spydde framför polisen. Mums.
 
Mitt twitterinlägg var med i teve. #AdamLive rättare sagt. Häftigt.
 
HAHA. Måste länka detta blogginlägg; http://engulanka.blogg.se/2011/september/189-2009.html .
Idag har det gått mer än FYRA år och inget är åtgärdat. Det som är förändrat är att några fler plattor rasat ner..
 
Sen var det nog slut på september.. En slutsats utav detta visar på att mitt liv var så mycket roligare för två år sedan. Jisses. PUSS!
 
 
 
 

Kommentarer
Fredrika säger:

Åh! Nostalgi! <3
Fy vad jag saknar alla knäppa stunder med dig! Det måste bli ändring på det! :D

Svar: Ja fyfan va kul vi hade!! Lite utav småalkisar, det var ju typ onsdag och fredag där innan man avslutade med en fest på 'hemmaplan' på lördan. Haha! <3
Emilia Saxin

2013-09-20 | 17:39:00
Bloggadress: http://fredrikalidman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback