efter regn kommer solsken?

Efter att det börjat värma på ordentligt både under dagarna och nätterna så beslöt jag och tant T oss för att ta en runda kring skogshagen för att se hur det stod till med staketet. Till våran förvåning så var det helt - överallt!! Varje år måste vi laga på minst ett ställe för att något djur ätit för många jästa äpplen och vinglat in i tråden. Det brukar ta oss i alla fall en halv dag att fixa så vi kan släppa hästarna - nu gick det på max en timma!
Så vi kastade ut odjuren i hagen och till deras lycka så fanns det gräs. Grönt gräs. I mängder. Dom hade knappt tid för bus och lek. Istället blev det gräsfrossa blandat med en himla massa kliande emot träden. Calle hade saknat dom himla mycket.
 
MEN! Varje år som vi släppt dom i den hagen så har vädret gjort ett bakslag. Var för något år sedan som det hade varit kanonväder hur länge som helst och den dagen vi fixade hagen så gassade solen. Lagom till att vi skulle flytta djuren så började det blåsa upp och bli kallt. En kvart senare, när vi släppt dom så blir det hagel/snö/regn-storm?! Det var bara att jaga runt på överpeppade hästar och kasta in dom i boxarna igen. Hur otippat?
Så har det alltid varit och nu när vi haft riktigt fint väder så kom varningen igår - det ska snöa i helgen. Japp, det är vårt fel att snön kommer..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback